De beste kant van chiptuning bmwNa ons afspraakje is geschapen treffen we voorbereidingen opdat je niet onnodig lang hoeft te wachten. Wanneer je auto in kan zijn stellen we in het begin diagnose. Hierbij inspecteren wij voor bejaarde auto’s de staat aangaande een motorfiets en iedere keer op foutcodes.

Het genoeg motorvermogen hetgeen chiptuning oplevert geeft de BMW verdere rijcomfort en verhoogd dit rijplezier. Klaar terwijl u dan ook wacht!

Ze zeggen dat bougies eerder gebroken gaan. Zeker dat kan zijn ons nadeel bij de benzine. Doch bij een diesel heb jouw daar nauwelijks hinder van(verder vind je dat diesels verboden dienen te worden).

Door de Mercedes testbank af te stellen raakt u dan ook gegarandeerd over de meeste gladde vermogenscurve. Pas dan beschikt u dan ook over ons 100% op maat chiptuning. Betreffende een chip op maat heb je iedere keer beste prestaties!

Stage 1 chiptuning is een fundering optimalisatie welke wij dit meeste toepassen. Een vermogentoename staat zo in een veilige normen bij een Stage 4 tuning en geeft ons zeer prima prestatiewinst.

ZIPtuning loopt in pas met een EfficientDynamics filosofie van BMW. Uitgezonderd over circuitafstellingen wegens bijvoorbeeld de M3 E36, wensen de professionele consumenten tuningen wegens meer kracht anti een lager ofwel gelijkblijvend verbruik.

De autofabrikant heeft standaard de motoren op ons bepaalde waarden afgesteld. Met de hand over technische gegevens met een motorfiets (turbo, brandstofpomp en aandrijflijn) bepalen wij andere instellingen.

Ik vermoed het dit precies zoiets is voor een VW 6
7
8
9.9 TDI-reeks. Doch of het ook slim is teneinde een sterkste variant van dergelijk motoren te nemen en díe nog eens te chippen, dat kun je jouw idd afvragen…

Ik heb zelf nauwelijks ervaring met chiptuning, doch het lijkt me dat het ieder geval verschilt. Bijvoorbeeld de 6
7
8
9.8t en 2.0t motoren Kom meer te weten over Saab bestaan precies identiek (2 liter), alleen de 5.8t kan zijn bonussen teruggetuned. Dus welke kun je eenvoudig chippen om hem meer vermogen te melden, het is ook niet zo dat dit blok of een onderdelen daar niet op berekend bestaan.

Sorry misschien een beetje enorm erg bot maar tunen doe je met echte auto’s niet met TDI, HDI, CDI, etc. etc. die hou je aangenaam standaard en er kachel jouw relaxed mee op en neer tot je werk en je vakantieadres.

Maak uw selectie in onderstaande database en bekijk de mogelijkheden vanwege uw auto! Op een detailpagina's Krijg meer informatie vindt u dan ook ons uitgebreide omschrijving van de werkwijze. Merk

Behalve het ontwikkelen van chiptuning doen wij verdere. Zo ontwikkelen we met Injen nieuwe intake systemen en produceren we intercoolers en superchargers wegens verschillende auto’s op maat.

Zo benodigd vervaardigen we een testrit waarin wij de motorloop onderzoeken. Vervolgens lezen wij de software uit de ECU met jouw auto en passen we het op maat aan. Het doen wij aan de hand over een via ons ontwikkelde programmering.

Dit grootste voordeel over dit chip tunen betreffende ons auto kan zijn de prestatieverbetering welke bij auto's met een turbomotor mag oplopen tot zo 40% en voor auto's buiten turbo 9%. Een stijging met het vermogen van de auto kan zijn te merken in dit eerder optrekken en de hogere topsnelheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *